Selamat Datang ke laman #Padawanemas, depot maklumat terkini Simpanan dan Pelaburan Emas!

Di blog ini saya berkongsi nota² pengalaman perjalanan saya dalam mendalami ilmu Simpanan dan Pelaburan Emas khususnya di Malaysia.

Saya bekerja sendiri, seorang freelancer dalam industri Oil & Gas yang mengkhusus kepada pengendalian ROV (mesin dasar laut).

Dalam masa yang sama, saya juga seorang Priority Dealer Public Gold yang aktif sejak dari tahun 2016 dan sudah mendidik ramai masyarakat umum di Malaysia untuk menyimpan emas fizikal.

Silakan luang sedikit masa anda di blog ini. Saya sangat yakin, paling tidak pasti ada satu posting yang ada kaitan dengan anda.

READY? GET SET, GOLD!

Ready? Get Set, Gold!

READY? GET SET, GOLD! Tahniah! Perasaan ingin tahu anda terhadap simpanan dan pelaburan emas telah bawa anda ke sini. Namun, mungkin anda tiada masa untuk membaca ke semua artikel di blog saya ini? Maka, saya ringkaskan perkara² asas yang fikir sesuai untuk bacaan “newbies” dalam E-book terbaru saya; Ready? Get Set, Gold! E-book ini...

CARA SIMPAN DUIT KAHWIN

cara simpan duit kahwin

Dulu masa nak kahwin, duit tak cukup pun. Tapi bila tiba masa untuk kahwin boleh pula cukup duit kan? Pernah tak tertanya, macam mana cara simpan duit kahwin boleh cukup, hairan kan? Biasanya bila dah confirm nak kahwin, secara tak sedar mindset kita lelaki dah set, macam mana pun kena cari duit bagi cukup. Macam² lah yang kita buat, paling nampak...

error: Hubungi saya jika anda perlukan content ini