fbpx

Nota Pelaburan Emas

AKU PILIH HIDUP MINIMALIS

hidup minimalis

Walau dapat berjuta² ringgit sekalipun, saya tetap pilih hidup minimalis tanpa ropol. Kurang serabut Kau boleh-lah, gaji pun dalam US Dollar. Ya betul, ada juga setengah syarikat yang masih membayar upah kerja saya dalam matawang US Dollar. Seperti kebanyakkan kerja² di offshore, kebanyakkan sudah terlalu spesifik, maka dilabelkan sebagai kerja...

NAK BELI EMAS?

nak beli emas

Setelah study sana sini, anda dah rasa bersedia nak beli emas. Namun masih terdapat beberapa soalan kecil yang bersuara di hati. Saya tak berapa ada modal, kalau sebulan tu dalam RM100 ada-lah untuk buat saving Biasa ni, persepsi masyarakat bila cerita pasal emas nak kena beli dalam kuantiti besar. Logam berharga ini boleh dibeli secara retail di...

error: Hubungi saya jika anda perlukan content ini