Nota Pelaburan Emas

NAK BELI EMAS?

nak beli emas

Setelah study sana sini, anda dah rasa bersedia nak beli emas. Namun masih terdapat beberapa soalan kecil yang bersuara di hati. Saya tak berapa ada modal, kalau sebulan tu dalam RM100 ada-lah untuk buat saving Biasa ni, persepsi masyarakat bila cerita pasal emas nak kena beli dalam kuantiti besar. Logam berharga ini boleh dibeli secara retail di...

BILA TIADA DUIT SELAMATLAH DOMPET, BETUL KE?

bila tiada duit

Seorang freelancer akan melalui fasa survival mode, bak kata anak saya. Ini fasa di mana income terputus sementara dan bila tiada duit masuk Kadangkala letih juga nak bercerita, sebab ramai kawan selalu ingat kita berduit. Tapi bila berkumpul sesama freelancer dan masing² dompet sudah mula nipis, mulalah keluar seringgit dua sahaja untuk tabung...

error: Hubungi saya jika anda perlukan content ini