fbpx

AZAM TAHUN BARU: SIMPAN EMAS

tahun baru simpan emas

Azam tahun baru simpan emas? Tahun baru bakal menjelma, musim kalut mencari barangan anak² ke sekolah, saya rasa ramai ibu bapa mungkin tak sempat fikir pun perihal rancangan kewangan tahun depan. Namun, untuk orang yang kerja tidak tetap macam saya, kita sentiasa mencongak² apakah cukup makan minum keluargaku untuk 3 bulan ke depan atau 6 bulan...

TOP 5 SOALAN CEPU EMAS KEPADA DEALER PUBLIC GOLD

soalan cepu emas

Hampir 3 tahun bergelar dealer Public Gold, kali ini saya kongsi top 5 soalan cepu emas Banyak saya belajar bila berkongsi pengalaman menyimpan emas fizikal ini, biasanya paling ketara bila saya buka booth. Bila kita turun padang, kita berdepan secara langsung dengan pengunjung event. Mungkin ada di kalangan pengunjung berminat dengan simpanan...

JANA PENDAPATAN PELBAGAI PUNCA

jana pendapatan

Semua orang nak hidup, soalnya ada tak cara jana pendapatan lebih? Biasalah, nak pula kita ni yang tinggal di bandar. Memanjang saja rasanya tak cukup duit. Mungkin tak semua lah, saya pun cerita dari pengalaman sendiri saja. Setelah hampir 10 tahun bekerja makan gaji, tahun 2013 saya ambil keputusan untuk bekerja sendiri di bidang oil & gas...

error: Hubungi saya jika anda perlukan content ini