RAHSIA EMAS PERCUMA

Fire sales emas public gold

Mesti ramai tak percaya kan? Ada-kah orang nak bagi emas percuma? Kali ini saya kongsi dengan anda, Rahsia Emas Percuma.

Macam mana nak dapat emas FREE ni?

Semua branch Public Gold akan menganjurkan seminar tentang emas. Antara topik menarik ialah; kepentingan menyimpan emas, emas sebagai pelaburan dan juga bagaimana menjana keuntungan dengan jual dan beli emas.

Speaker-speaker Public Gold terdiri dari dealer² aktif seperti saya. Masing-masing mempunyai pengalaman tersendiri dalam bidang ini.

Di seminar atau talk ini-lah anda berpeluang mendapat emas PERCUMA.

Seminar emas di public gold

Ada dua cara untuk anda berpeluang memenangi hadiah berupa emas melalui cabutan bertuah.

Fire Sales

Di penghujung seminar, branch manager akan menawarkan para hadirin emas 0.5g, 1g, 1/2 dinar (atau lain) pada harga diskaun. Contohnya, harga retail 0.5g RM150 harga fire sale RM130.

Pembelian emas ketika fire sales ini melayakkan anda untuk cabutan bertuah

Cabutan Umum

Jika anda tidak membeli pun emas ketika fire sales, tak apa. Cabutan bertuah kedua pula akan dijalankan. Ia terbuka kepada kesemua hadirin.

Menarik kan?

Hadiah kebiasaannya terdiri dari barangan aksesori Public Gold dan juga emas 0.5g.

Siapa nak bagi emas PERCUMA?

Hanya di Public Gold.

Jom datang seminar. Boleh rujuk jadual seminar di facebook Public Gold.

Komen?

error: Hubungi saya jika anda perlukan content ini