RESIT HILANG? CUBA JUAL EMAS DI PUBLIC GOLD

jual emas di public gold

Bila surat emas/resit hilang ramai tak berapa selesa mahu menjual semula ke kedai, sudah tahu mesti dapat harga tak best. Pernah tak cuba jual emas di Public Gold?

Seronoknya menjual emas ke Public Gold, tak kisah lah emas jenis apa, jongkong ke, syilling ke, barang kemas ke, semuanya Public Gold terima.

Tiada resit belian asal, surat beranak emas? tak apa..

Public Gold masih juga terima. Emas yang nak dijual tadi, akan di uji ketulenan terlebih dahulu dan ditimbang beratnya sebelum di offer harga.

Best sangat ke harga offer?

Tuan Puan tengok sendiri https://publicgold.com.my/ dan boleh congak sendiri spread harga.

jual emas di Public Gold
Semak harga jual semula di kolum “PG Buy”

Tapi emas pada saya ni emas skim, sebelum ini cuba jual banyak kedai tak mahu ambil..

Emas kan tetap emas, cuba dahulu jual emas di Public Gold. Mudah dan tak cerewet. Apa yang perlu dilakukan?

  • Bawa emas (dan surat jika masih ada)
  • Bawa IC
  • Beritahu staff, introducer anda ialah Syed Mustaffa PG00057567

Komen?

error: Hubungi saya jika anda perlukan content ini