emas percuma

SAYA NAK KONGSI RAHSIA EMAS PERCUMA

Dalam dunia ini tiada orang yang akan bagi emas percuma, kecuali di Public Gold

Mesti ramai tak percaya kan? Ada kah orang yang nak bagi emas tanpa sebarang bayaran? Kali ini saya kongsi dengan anda, rahsia dapat logam berharga ini secara percuma

Semua branch Public Gold akan menganjurkan seminar. Antara topik menarik ialah; kepentingan menyimpan emas, emas sebagai pelindung kekayaan dsb.

Speaker-speaker Public Gold terdiri dari dealer² aktif seperti saya. Masing-masing mempunyai pengalaman tersendiri dalam bidang ini. Di seminar atau talk ini-lah anda berpeluang mendapat hadiah percuma berupa logam berharga ini.

emas percuma

Saya kongsi, dua cara untuk anda berpeluang memenangi hadiah cabutan bertuah.

Fire Sales

Di penghujung seminar, branch manager atau speaker akan menawarkan para hadirin emas 0.5g, 1g, 1/2 dinar (atau lain) pada harga diskaun. Contohnya, harga jika harga retail 0.5g RM150 harga fire sale RM130.

Sebarang pembelian ketika fire sales ini melayakkan anda untuk cabutan bertuah, dan hadiahnya emas percuma!

Cabutan Umum

Jika anda tidak membeli pun ketika fire sales, tak apa. Cabutan bertuah kedua pula akan dijalankan. Ia terbuka kepada kesemua hadirin.

Menarik kan?

Hadiah kebiasaannya terdiri dari barangan aksesori Public Gold dan juga logam kuning ini (biasanya sehingga 0.5g). Ok lah tu, siapa nak bagi kan?

Jadi jangan tunggu lagi, jom datang seminar. Boleh rujuk jadual seminar di facebook Public Gold

Introducer anda: Syed Mustaffa PG00057567

padawanemas @Public Gold |PG00057567

Leave a Reply

error: Hubungi saya jika anda perlukan content ini