JOM TENGOK 1 DINAR EMAS PUBLIC GOLD

1 Dinar Emas Public Gold ini saya beli sekitar tahun 2016 mungkin, masih tersisip rapi dalam dompet (duit kecemasan) sehingga sekarang.

Seorang sifu pernah berkata, kalau hang ada RM700 dalam dompet, sehari boleh habis joli. Cuba hang boh sedinar dalam dompet, gerenti tak guna. Hilang lain cerita lah. Setakat ini saya belum pernah mahu menjual logam berharga ini, ada juga yang lain dijual kerana sudah capai target.

Setelah hampir 4 tahun menjadi dealer Public Gold, kali ini saya nak tunjuk kat korang semua rupa 1 dinar ini dengan lebih dekat.

Komen?

error: Hubungi saya jika anda perlukan content ini