Arkib

  • Home
  • VLOG
  • MUDAHNYA SIMPAN EMAS DENGAN AKAUN GAP PUBLIC GOLD
InVLOG

MUDAHNYA SIMPAN EMAS DENGAN AKAUN GAP PUBLIC GOLD

Ikuti pengalaman saya menemani Makcik Saadiah mengeluarkan emas beliau dari akaun GAP Public Gold. Setahun beliau menabung dan tak berusik pun, Simpan dan Lupa..

Gold Accumulation Program ini diperkenalkan oleh Public Gold khas buat mereka yang ingin mengumpul emas secara berdikit-dikit. Sebelum ini membuat belian online secara retail sahaja, sejak akaun GAP diperkenalkan sekitar 2016 saya menggunakan akaun ini sebagai tempat kumpul sementara.

Setiap kali saya selesai job, sebahagian dari gaji saya tukarkan kepada emas dalam GAP.

Saya buat benda saya setiap kali job, sehingga target saya tercapai, dan saya keluarkan emas tersebut dan simpan sendiri. Saya lebih senang simpan sendiri, jika ada apa² kecemasan, emas boleh dicairkan kepada duit dengan mudah. Sambil simpan pun, harganya meningkat dalam jangka masa lama.

Nak simpan senang, nak manage senang, nak keluarkan pun senang.

Saya Syed Mustaffa, biasa orang panggil Mus saja. Saya seorang dealer aktif Public Gold yang tinggal di Semenyih. Saya boleh bantu dan guide anda untuk simpanan emas. Kalau berminat nak mulakan simpanan emas, boleh mula dengan pembelian emas 999 bernilai RM100 sahaja. Syed Mustaffa PG00057567

Leave a Reply

error: Hubungi saya jika anda perlukan content ini